Cases ⭐️

Hem heeft in directe samenwerking met iCentre een grootschalig project opgezet om tijdens en na de lancering van de nieuwe iPad zoveel mogelijk sales en publiciteit te genereren. Hiervoor is er een blog opgezet i.c.m. een complex, strategisch SEO-plan. Tijdens en rondom de lancering zorgde dit voor bijna 1 miljoen bezoekers en een ongekend verkoopresultaat.


Brand Solutions is dé toonaangevende marktleider in de direct-sales branche op het gebied van krantabonnementen. Een bekend probleem binnen deze branche is het gebrek aan goede saleskrachten. Hem heeft in overeenstemming met Brand Solutions een concept ontwikkeld waarbij werkzoekende tussen de 18 en 25 jaar een looncheck konden uitvoeren. Hiermee konden studenten checken of hun loon conform was en eventueel vergelijken met het loon bij Brand Solutions. Samenhangend is er een social-media campagne gelanceerd en zijn er veel nieuwe aanvragen voor het bedrijf binnen gegenereerd. Bekijk dit project via de volgende link: http://ikverdienbeter.nl


Hem heeft voor Solvari meer dan 1,5 jaar lang hoogwaardige leads gegenereerd voor de huis-tuin-en-keuken branche. Dit was een unieke samenwerking, omdat wij uitsluitend gebruikt maakte van betaalde advertentienetwerken, terwijl er op affiliate basis werd gewerkt. Dit in tegenstelling dat affiliate-concepten meestal alleen op SEO-basis kunnen worden uitgevoerd. Deze custom-made website waren geoptimaliseerd door A/B-testing en data-analyses en zorgden voor ongekende conversiepercentages.