Energie van HEM.nl | Samen naar een groener bestaan

Wij geloven in de kracht van eigen keuze. In de noodzaak van samen steeds groener. Maar dan wel in je eigen tempo.

Dit is HEM Energie: Steeds groener, in jouw eigen tempo

Nieuwe speler

Had je nog niet eerder van HEM gehoord? Dat kan. Wij zijn een nieuwe marktspeler. Echter beschikken wij over jarenlange ervaring en een uitstekende kennis van de energiemarkt. En daar profiteer je van.

Wie we zijn? We zijn geen prijsvechter. En ook geen groene pionier. Kies je voor ons, dan kies je voor groen én voor jezelf. Op jouw tempo en op een betaalbare wijze.

HEM Energie levert energie zoals zonne-energie, wind energie en water energie
HEM Energie gelooft in een balans tussen de planeet, de mensen (en dieren) die daarop leven en de winst die wij als bedrijf maken.

Duurzaamheid

Wij geloven dat we samen verantwoordelijk zijn voor de toekomst van onze wereld. Daarom helpen wij je om steeds groener te worden, om onze wereld te helpen.

Wij geloven in een balans tussen de planeet, de mensen (en dieren) die daarop leven en de winst die wij als bedrijf maken. Wij willen bijdragen aan het mooier maken van onze wereld. Bij alle beslissingen die wij maken, zullen wij deze balans altijd in ons achterhoofd houden.

Met kleine stapjes
komen we er ook

Bij HEM geloven we daarom in de noodzaak van samen steeds groener. Maar ook in de kracht van eigen keuze. Dus groener, maar dan wel in je eigen tempo. Wij leveren nu nog één soort groene stroom. Maar in de toekomst heb je bij HEM steeds meer keuze. Zo kun jij lekker wonen en werken.

Groen in jouw tempo

Natuurlijk gaan wij voor groen. Maar dan wel in jouw tempo. Wil je met grote stappen naar knalgroen? Prima. Met kleine stapjes groener? Ook goed. Wij kennen jouw principes niet. We kunnen niet in jouw portemonnee kijken. Door samen heel veel kleine, groene stapjes te zetten, wordt Nederland ook steeds groener.

Thuis en op het werk

Wij leveren energie aan consumenten en ondernemers. Aan woners en werkers. Privé, zzp of mkb. Stroom voor thuis en op de zaak, met straks energie in verschillende soorten groen. Van Europees groen tot zonnepanelen, het is maar net wat jij wilt. Wat je ook kiest, de levering van energie is bij ons goed geregeld. Altijd en overal.

Vragen aan HEM?

Waarom verkopen jullie geen groen gas?

Wij geloven in een wereld waarin we niet meer afhankelijk zijn van aardgas en andere fossiele brandstoffen. Daarom zien wij geen toegevoegde waarde om jou extra te laten betalen voor groen gas. We hebben liever dat je je geld investeert in iets waardoor je minder gas verbruikt, zoals isolatie of de aanschaf van elektrische verwarming. En uiteindelijk, op welke manier dan ook, geen gas meer nodig hebt.

Waarom verkopen jullie maar één soort stroom

Wij zijn een beginnende energiemaatschappij. Daarom beginnen we met één product. We zullen zo snel mogelijk nieuwe producten toevoegen. Wil je liever Nederlandse stroom en komt die beschikbaar op het moment dat je al een contract met Europese stroom bij ons hebt? Neem dan contact op met onze klantenservice. Dan kan je je huidige contract zonder extra kosten (je betaalt dan uiteraard wel de tarieven die bij het nieuwe contract horen) naar een nieuw contract overzetten.

HEM Energie levert alternatieve energie, groene energie, duurzame energie, stroom, zonnestroom en windenergie.