Zonnepanelen: de slimme manier om energie te besparen

Zonnepanelen:
de slimme manier om energie te besparen

Bereken binnen 1 minuut jouw voordeel

Bereken hoeveel zonnepanelen jou kunnen opleveren!

Begin vandaag nog met het opwekken van je eigen groene energie

Bij HEM staan we klaar om je te helpen bij het installeren van zonnepanelen op jouw dak. Met onze betrouwbare expertise en jarenlange ervaring bieden we je een volledige service, van oriëntatie tot installatie. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige zonnepanelen die duurzaam en efficiënt zijn, waardoor ze lang meegaan en het verwachte resultaat opleveren.

Premium zonnepanelen en uitstekende service!

Wanneer je besluit zonnepanelen te nemen, wil je hier natuurlijk optimaal van profiteren. Daarom voorzien wij jou alleen van topkwaliteit zonnepanelen, waarmee we efficiëntie en duurzaamheid op lange termijn garanderen.

Wij bieden alleen monokristallijne zonnepanelen van superieure kwaliteit aan. Onze zonnepanelen leveren een vermogen van minstens 420 Wattpiek. Uitgebreide productspecificaties en garantie-informatie zijn te vinden in de vrijblijvende offerte die we verstrekken.

Zonnepanelen in 3 eenvoudige stappen

Wij begeleiden je door elke fase van het proces.

Telefonische intake

Een van onze adviseurs neemt telefonisch contact met je op om gericht naar jouw situatie te kijken. Zo weten we zeker dat we een aanbod doen dat bij jouw situatie past.

Advies op maat

Een ervaren adviseur zal bij jou langskomen om een persoonlijk adviesgesprek te voeren, waarbij alle details en jouw specifieke behoeften uitgebreid worden besproken.

Offerte en installatie

Na het adviesgesprek sturen we je een vrijblijvende offerte. Na jouw goedkeuring zal een specialist de zonnepanelen deskundig installeren. Het installatieproces wordt binnen één dag afgerond.

Lagere energiekosten en snelle terugverdientijd

Zonnepanelen vormen een interessante investeringsoptie, niet alleen vanwege hun positieve impact op het milieu, maar ook vanwege de verlaging van je energiekosten. Hierdoor kun je jouw investering binnen enkele jaren al terugverdienen. Samen met onze servicepartner streven we ernaar om advies op maat te leveren dat naadloos aansluit op jouw unieke situatie.

Helder, ervaren & meedenkend

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning?

Ons deskundige team staat klaar om je te voorzien van waardevol advies. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en dan stellen we een gepersonaliseerde offerte voor je op. We gaan direct voor jou aan de slag.