Welkom thuis. Wij zijn HEM.

Zonder zorgen overstappen.

Welkom thuis. Wij zijn HEM.

Zonder zorgen overstappen

Wij streven om de beste energie voor elk Nederlands huishouden te kunnen aanbieden. Bepaal je persoonlijke aanbod met een paar simpele stappen.

Wij zijn Hollandse Energie Maatschappij

Wij zijn de enige echte Hollandse energiemaatschappij van Nederland. Wij voorzien huishoudens en bedrijven in Nederland van energie. Onze producten en diensten zijn duidelijk en makkelijk te begrijpen. Onze prijzen zijn altijd transparant. Wij kennen het belang van sparen door te besparen en geven realistische tips op het gebied van wonen, werken en mobiliteit.

Gas en stroom versimpeld
Gas en stroom versimpeld

Wij maken energie beschikbaar op z’n Hollands. Dat wil zeggen dat energie begrijpbaar is voor iedereen. Da’s pas handig.

Sparen door te besparen

Geen blad voor de mond

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Met heldere communicatie weet jij precies hoe het zit met jouw energiezaken en kom je niet voor verrassingen te staan.

Geen blad voor de mond

Sparen door te besparen

Wij kennen het belang van sparen door te besparen en geven realistische tips op het gebied van wonen, werken en mobiliteit.

Geen poespas, gewoon helder en duidelijk.

Gemakkelijk overstappen

Liever overstappen van je huidige leverancier naar ons? Dat is zo geregeld! Meld je nu aan en wij regelen het overstappen. Wij nemen contact op met je huidige energieleverancier zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt. Da’s pas makkelijk.

scroll

Aanmelden en contract afsluiten

Nadat je bij ons een pakket hebt gekozen en bent aangemeld, krijg je binnen een werkdag een mail met alle informatie over jouw energiecontract. Ook kan je inloggen op Mijn hem om jouw energieoverzicht te bekijken.

Check van gegevens

Na het invullen van uw aanmelding checken wij eerst uw gegevens en maken we een melding bij uw oude energieleverancier dat wij die gegevens kunnen overnemen voor je nieuwe energiecontract.

Wettelijke bedenktijd

Nadat je je hebt aangemeld voor een nieuw energiecontract heb je officieel nog 14 dagen om af te zien van het contract.

Eerste betaling

De eerste betaling zal zijn een week voordat wij beginnen met het leveren van energie. Deze betaling is het eerste termijnbedrag die je hebt vastgesteld. Wil je toch liever een ander bedrag betalen per maand? Dan kan je dit gemakkelijk aanpassen in Mijn hem.

Start levering

Tenslotte kunnen we starten met leveren van jouw energie! Dit gebeurt op de datum die jij aan ons door heb gegeven.

 

Eerst even bellen?

Wij bieden hulp wanneer je een nieuw energiecontract wilt afsluiten. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt staan wij je graag te woord en nemen hier de tijd voor. Zo kun je energie afsluiten waar je blij mee bent.