Stroom en gas

Gas en stroom van Hollandse Energie Maatschappij afsluiten? Dagelijks werken wij er hard voor om te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.

Waar komt stroom vandaan?

In alle Nederlandse woningen komt er één soort stroom uit het stopcontact. Jouw kilowatts (kW) zijn niet grijzer of groener dan die van je buren.

Bij groene stroom investeert jouw energieleverancier in duurzaam geproduceerde stroom. Opgewekt in Nederland, Europa of op jouw eigen dak. Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf.

Geen poespas, gewoon helder en duidelijk.

100% helder aanbod

Wij zijn duidelijk, tot achter de komma. Voor onze klanten mag er geen enkel misverstand bestaan over onze producten en afspraken. Over groene of grijze stroom. Over leveringsvoorwaarden en tarieven. Over contractduur en overstappen. Over de energierekening en besparingen. Is er toch iets niet helemaal duidelijk? Laat het ons dan direct weten. Ook is het mogelijk bij ons een aanvraag te doen voor zonnepanelen

Gemakkelijk overstappen

Ben je tevreden over jouw huidige energieleverancier? Je kunt ervoor kiezen om daar te blijven. Ben je benieuwd of je kunt overstappen naar Hollandse Energie Maatschappij? Wij kijken graag met je mee. Overstappen is heel gemakkelijk. Er komen geen stapels papieren bij kijken. Geen addertjes onder het groene gras. Geen kleine lettertjes. Wij zeggen wat we ook daadwerkelijk doen. En we doen wat we zeggen. Eerlijk en transparant. 

In een handomdraai de energie die bij jou past

Wij streven om de beste energie voor elk Nederlands huishouden te kunnen aanbieden. Bepaal je persoonlijke aanbod met een paar simpele stappen.

Eerst even bellen?

Wij bieden hulp wanneer je een nieuw energiecontract wilt afsluiten. Wanneer je vragen of opmerkingen hebt staan wij je graag te woord en nemen hier de tijd voor. Zo kun je energie afsluiten waar je blij mee bent.