Welkom thuis. Wij zijn hem.

In een handomdraai de energie die bij jou past.

Welkom thuis. Wij zijn HEM.

In een handomdraai de energie die bij jouw zaak past.

Wij zijn er ook voor jouw bedrijf. Voor onze zakelijke klanten bieden wij gepaste energiebundels. Bereken met een paar stappen hoeveel jij kan besparen op jouw zakelijke energiekosten.

Zakelijke energie

Heb jij een bedrijf of organisatie en wil je overstappen van je zakelijke energieleverancier? Dan zit je bij HEM goed!

Wij zijn van Hollandse Energie Maatschappij en wij leveren duurzame energie uit Nederlandse grond. Dit is duurzaam energie opgewekt uit natuurlijke bronnen, zoals de zon! Wilt je weten wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons klantenservice.

Bij ons kun je als ondernemer jouw energieverbruik reduceren en besparen op je energierekening. Sluit groene stroom af bij ons en laat ons al je energiezaken regelen tegen voordelige energietarieven. Het enige waar jij aan hoeft te denken is je meterstanden doorgeven.

Energie op z'n Hollands.

Da's pas thuiskomen.

Zakelijk energiecontract voor een scherpe prijs

Ben jij een ZZP’er, MKB of grootzakelijke afnemer en ben je toe aan een overstap in de energiemarkt? Neem dan contact op met onze klantenservice en laat je informeren over de tarieven voor stroom en gas bij HEM.

Voor ondernemers die willen duurzaam ondernemen en willen besparen op de energiekosten, hebben wij handige tips waarmee jij jouw verbruik kan verminderen. Wij adviseren je bijvoorbeeld in het opwekken van groene stroom door middel van zonnepanelen maar kijken ook of jouw gasaansluiting veranderd kan worden naar alleen een elektriciteitsaansluiting.

De afgelopen periode zijn de prijzen van stroom en gas 3x zo duur geworden. Bij HEM kijken we naar jouw persoonlijke situatie en helpen we door de beste oplossing voor jou te vinden. Het enige wat jij hoeft te doen is je meterstanden doorgeven!

Zakelijke energie vergelijken

Bedrijven verbruiken meer dan huishoudens en daarom zijn de energiezaken van bedrijven vaak anders dan die van bijvoorbeeld een particulier.

Er zijn verschillende redenen waarom bedrijven voor energieleveranciers zouden moeten kiezen die een zakelijk contract aanbieden.

Ten eerste bieden zakelijke energieaanbieders vaak speciale tarieven en pakketten voor bedrijven, waardoor ze de mogelijkheid hebben om geld te besparen op hun energierekening.

Bovendien kunnen bedrijven met een zakelijk contract vaak profiteren van een hoger niveau van klantenservice en ondersteuning.

Een ander belangrijk voordeel van energie voor bedrijven is dat het energieaanbod kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van een bedrijf, waardoor energie besparen efficiënter wordt en kosten worden bespaard.

Duurzaam energie voor bedrijven

Wat er het afgelopen jaar op de energie markt is gebeurd, is ongekend. De tarieven voor gas en stroom liepen zo hoog op dat een MKB of grootverbruiker nauwelijks overeind kon blijven.

Nu Nederland aan het verduurzamen is met het oog op de toekomst, adviseren wij bedrijven MKB of ZZP’ers hun energiezaken op orde te krijgen.

De tarieven zijn voor dit jaar de kop in gedrukt door het prijsplafond maar niemand weet wat er na dit jaar met de prijzen voor stroom en gas gaat gebeuren. Het is handig om te kijken naar je verbruik, en proberen je bedrijf te voorzien van alleen een elektriciteitsaansluiting waarbij je geen gebruik meer maakt van gas.

Gas wordt opgewekt uit fossiele brandstoffen en die beginnen aardig op te raken. Door middel van onder andere zonnepanelen kunnen we elektriciteit opwekken uit hernieuwbare energiebronnen.

Zakelijke energie leverancier

Ben je klaar voor een nieuwe aansluiting waarbij er naar jouw situatie wordt gekeken? Neem dan contact op met onze klantenservice en laat je informeren over de overstap naar zakelijke energie.

Onze ervaren team zal samen met jou kijken naar wat er nodig is om je bedrijf te laten draaien, hierbij houden we altijd rekening met verbruik en budget.

Maak van HEM jou zakelijke energie leverancier en ga mee met de tijd, want energiezaken hoeven niet moeilijk of duur te zijn. Wanneer je investeert in jezelf, investeer je in de toekomst en in de planeet.

Oriënteer jezelf naar mogelijkheden om jouw bedrijf constant van energie te voorzien, zonder zorgen over de toekomst. Vraag gratis informatie aan via onze klantenservice of meld je aan via de website.

Voor elke onderneming.

Wij weten waar jij als Nederlandse ondernemer aan toe bent, want dat zijn wij zelf ook. Daarom kunnen wij jou voorzien van de beste energie en willen wij samen het beste uit jouw onderneming halen.

Gelijk bellen naar onze klantenservice kan natuurlijk ook voor dringende vragen.
Ons kan je bereiken op:

020 – 225 99 34
Maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 17.00 uur
Weekend: Gesloten