Verzilver je unieke code voor 1000 euro bespaartegoed

Verzilver hier je code

Denk je aan zonnepanelen op je dak, een warmtepomp of thuisbatterij? Met de waardecheque t.w.v. 1000 euro ondersteunen we je graag bij het realiseren van deze plannen.

1000 euro bespaartegoed, te besteden voor de aanschaf van zonnepanelen, warmtepomp of een thuisbatterij

€1000 te besteden aan zonnepanelen, warmtepomp of thuisbatterij.

Speciaal voor jou als klant hebben we een waardecheque ter waarde van 1000 euro. Hiermee kun je flink besparen op energiezuinige oplossingen. Denk je aan zonnepanelen op je dak, een warmtepomp of thuisbatterij? Met de waardecheque ondersteunen we je graag bij het realiseren van deze plannen.

Zonnepanelen

Maak je dak energiezuinig met zonnepanelen. Hiermee bespaar je niet alleen op kosten, maar lever je ook een bijdrage aan een schonere omgeving. Een slimme investering met aanzienlijke opbrengsten. 

Thuisbatterij

Een thuisbatterij is de ideale aanvulling op je zonne-energiesysteem. Met zo’n batterij kun je overtollige energie opslaan die overdag wordt opgewekt. Met een thuisbatterij kun je optimaal profiteren van de energie die je zelf opwekt en bespaar je nog meer op je energierekening.

Warmtepomp

Verminder je energiekosten door een warmtepomp te gebruiken. Hiermee verminder je aanzienlijk of zelfs volledig je gasverbruik, en het verhoogt de waarde van je woning aanzienlijk. We helpen je graag zonder verplichtingen om te beoordelen of jouw huis geschikt is en wat de voordelen voor jou zijn.

Zo gebruik je jouw waardecheque

1. Voucher inwisselen

Wissel je waardecheque t.w.v. 1000 euro in of neem contact op met onze klantenservice voor hulp bij het inwisselen. Onze experts zijn beschikbaar om je stap voor stap te begeleiden bij het gebruikmaken van deze waardevolle voucher.

2. Advies op maat

Een adviseur zal telefonisch contact met je opnemen om te bespreken welke energiezuinige oplossingen het beste bij jou en je huis passen. Samen kijken we naar wat aansluit bij jouw behoeften en mogelijkheden.

3. Realiseer je plannen

Met de waardecheque t.w.v. 1000 euro bespaartegoed, zetten we samen jouw plannen om in realiteit. Geniet van energiezuinige oplossingen en bespaar op lange termijn terwijl je bijdraagt aan een duurzamere toekomst!

Twijfel je over hoe je jouw waardecheque het beste kunt besteden?

HEM werkt nauw samen met lokale servicepartners die gespecialiseerd zijn in energiebesparende oplossingen. Onze servicepartner staat voor je klaar met deskundig advies.