HEM zonnepanelen

De beste energieleverancier met zonnepanelen: HEM energie

Wil je geld besparen op je energierekening en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld? Dan is HEM energie de beste keuze voor jou als het gaat om zonnepanelen. Met scherpe prijzen, cashback-acties en persoonlijke service ben je verzekerd van de beste deal én een groenere toekomst. Lees snel verder om te ontdekken waarom HEM energie dé beste energieleverancier met zonnepanelen is!

Wat maakt HEM energie de beste energieleverancier met zonnepanelen?

Met HEM energie ben je verzekerd van de beste zonnepanelen leverancier. Niet alleen biedt HEM energie scherpe energieprijzen, maar ook kun je profiteren van een cashback op geleverde energie. Zo bespaar je niet alleen op je maandelijkse kosten, maar verdien je er ook nog eens aan! Bovendien is HEM energie meer dan alleen een duurzame energieleverancier; ze denken graag met jou mee over hoe jij nog meer kunt besparen en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Kies daarom voor HEM energie als de beste keuze voor jouw zonnepanelen contract en profiteer direct!

Scherpe energieprijzen

Bij HEM energie profiteer je van scherpe energieprijzen. Kies voor vaste tarieven en zekerheid voor een langere periode, of korting op de leveringskosten bij afname van groene stroom. Ook krijg je aantrekkelijke kortingen bij overstappen naar duurzame energie.

Bij HEM energie profiteer je van scherpe energieprijzen én ontvang je cashback op geleverde energie.

Daarnaast ontvang je bij HEM energie cashback op geleverde energie, wat het nog voordeliger maakt om over te stappen naar deze beste energieleverancier met zonnepanelen. Zo haal jij meer uit je contract en bespaar je flink op de kosten. Ontdek nu zelf alle voordelen die HEM energie te bieden heeft!

Cashback op geleverde energie

Bij HEM energie ontvang je hoge cashbackbedragen per jaar wanneer je gebruikmaakt van duurzame energie. Deze cashback wordt maandelijks verrekend met de termijnfactuur, wat het extra aantrekkelijk maakt om te kiezen voor een duurzaam energiecontract. Wil je nog meer profiteren? Dan is de optionele ‘slimme meter’ beschikbaar om nauwkeurige metingen te doen en nog meer cashback te ontvangen.

Bij HEM energie ben jij dus niet alleen goed bezig voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee! Kies daarom vandaag nog voor een duurzaam energiecontract bij de beste zonnepanelen leverancier: HEM Energie.

Meer dan alleen energie

HEM energie biedt meer dan alleen duurzame energie. Als klant kun je gebruik maken van extra services om jouw eigen gebruik van elektriciteit, gas of warmte inzichtelijk te maken en te verminderen. Zo is er de ‘Energy manager’ die je kan helpen bij het monitoren en besparen op jouw energieverbruik. Bovendien kun je als klant bij HEM energie zonnepanelen aankopen en laten installeren tegen scherpe prijzen.

Als klant sta je er nooit alleen voor bij HEM energie. Je kunt altijd terecht bij de 24/7 klantenservice met vragen, advies of problemen omtrent jouw contract, duurzame energie of andere zaken. Kortom: Met HEM Energie heb jij niet alleen een betrouwbare leverancier voor groene stroom, maar ook een partner die jou helpt om bewuster met energieverbruik bezig te zijn.

  • Energy manager beschikbaar
  • Scherpe prijzen op zonnepanelen
  • 24/7 bereikbare klantenservice

De voordelen van zonnepanelen

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met zonnepanelen op je dak bespaar je direct op je energierekening en verdien je ze binnen een paar jaar terug. Bovendien verhoogt de aanwezigheid van zonnepanelen de waarde van jouw woning: een mooie investering dus! Bij HEM energie ben jij aan het juiste adres als duurzaamheid én scherpe prijzen belangrijk voor jou zijn. Als beste energieleverancier met zonnepanelen biedt HEM energie cashback bij aankoop van panelen én scherpe tarieven voor groene stroom. Zo draag jij bij aan een betere wereld en heb jij straks meer geld in jouw portemonnee!

Besparen op je energierekening

Wil jij graag besparen op je energierekening? HEM Energie biedt niet alleen lage energietarieven, maar ook cashback als je overstapt. Daarnaast kan investeren in zonnepanelen zorgen voor een hogere opbrengst en nog meer besparing. Bij HEM Energie kun je terecht voor de beste combinatie van scherpe prijzen en duurzaamheid, wat goed is voor jouw portemonnee én het milieu. Kies daarom bewust en stap over naar HEM Energie als jouw nieuwe energieleverancier met zonnepanelen!

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Wil je graag groener leven en minder CO2-uitstoot veroorzaken? Kies dan voor zonne-energie! HEM energie biedt groene stroom afkomstig uit eigen panelen of gecertificeerde bronnen. Hierdoor vermindert jouw CO2-uitstoot aanzienlijk en draag je bij aan een duurzamer milieu. Bovendien kan het terugleveren van de opgewekte energie aan het net de vraag naar fossiele brandstoffen verminderen.

Als je kiest voor HEM energie, ben je dus niet alleen goed bezig voor het milieu maar ook nog eens voordelig uit. Met scherpe energieprijzen én cashback bespaar jij op je energiekosten terwijl de planeet er beter van wordt. Waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor HEM energie, de beste leverancier met zonnepanelen!

Waardevermeerdering van je huis

Als je op zoek bent naar een manier om de waarde van je huis te verhogen, dan is het installeren van zonnepanelen zeker het overwegen waard. Een ‘zonnepanelenhuis’ trekt namelijk meer kopers aan en kan zelfs leiden tot een hogere verkoopprijs. Bovendien verbetert de plaatsing van panelen ook nog eens het energielabel van je woning.

Maar niet alleen voor potentiële kopers hebben zonnepanelen voordelen, ook voor jou als eigenaar kunnen ze bijdragen aan waardevermeerdering op lange termijn. Door te investeren in groene technologie draag jij namelijk bij aan duurzaamheid en dat wordt steeds belangrijker in onze maatschappij. Zo is HEM energie als beste energieleverancier met zonnepanelen een goede keuze voor wie wil besparen op zijn of haar energierekening én tegelijkertijd milieubewust bezig wil zijn.

milieubewust

Hoe werkt het aanschaffen van zonnepanelen via HEM energie?

Bij HEM energie kun je eenvoudig een offerte op maat aanvragen voor zonnepanelen. Hierbij wordt er gekeken naar jouw persoonlijke situatie, zoals het aantal panelen dat nodig is en de ligging van het dak. Op basis hiervan ontvang je een passend voorstel met scherpe prijzen en eventuele cashback.

Nadat je akkoord bent gegaan met de offerte, verzorgt HEM energie ook de installatie en het onderhoud van de zonnepanelen. Zo hoef jij hier zelf geen tijd of moeite in te steken. Daarnaast heb je bij HEM energie altijd inzicht in jouw opbrengsten via een handige app, waardoor je precies weet wat jouw terugverdientijd en rendement zijn.

Offerte op maat

Het belang van een offerte op maat

Wil je weten wat de kosten zijn voor het installeren van zonnepanelen op jouw dak? Vraag dan een offerte op maat aan bij HEM energie. Hierdoor krijg je inzicht in de precieze kosten en weet je waar je aan toe bent.

Hoe vraag je een offerte aan bij HEM energie?

Een offerte kan eenvoudig worden aangevraagd via de website of telefonisch contact met ons op te nemen. Voor het maken van een passende offerte plannen wij graag eerst een afspraak om jouw specifieke situatie te bekijken.

Wat staat er allemaal in de offerte van HEM energie?

De volgende onderwerpen komen aan bod in onze gedetailleerde en transparante offertes:

  • Het aantal benodigde zonnepanelen
  • De totale prijs inclusief installatiekosten
  • De geschatte jaarlijkse besparing
  • Garanties en verzekeringen

HEM energie biedt altijd scherpe prijzen zonder verborgen kosten, waardoor jij als klant verzekerd bent van duurzame kwaliteit tegen gunstige tarieven!

Installatie en onderhoud

De installatieprocedure bij HEM energie is eenvoudig en helder. De zonnepanelen worden door professionele monteurs geïnstalleerd, waarbij ze rekening houden met de meest optimale plaatsing van de panelen op je dak. Wel is het belangrijk om rekening te houden met een aantal zaken bij de plaatsing van zonnepanelen, zoals voldoende draagkracht en schaduwval.

Na installatie verzorgt HEM energie ook het onderhoud van de zonnepanelen. Zo worden eventuele problemen snel verholpen en blijft de kwaliteit gewaarborgd. Hierdoor hoef jij je geen zorgen te maken over het onderhoud van jouw duurzame oplossing!

Belangrijke aandachtspunten:

  • Draagkracht van jouw dak moet voldoen aan vereisten voor montage
  • Mogelijke schaduwplekken kunnen impact hebben op rendement
  • Na installatie wordt onderhoud verzorgd door HEM energie

Terugverdientijd en rendement

Hoe snel verdien je jouw zonnepanelen terug? Het berekenen van de terugverdientijd hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal panelen en de prijs per kWh. Met de rekentool op HEM energie kan je precies uitrekenen hoeveel jaar het duurt voordat jouw investering is terugverdiend.

Wat kan je verwachten qua rendement bij HEM energie? Bij een gemiddeld gebruik in Nederland liggen de verwachte besparingen tussen de €500 en €800 per jaar. Dit betekent dat het rendement op zonnepanelen hoog ligt en je flink kunt besparen op energiekosten.

Er zijn nog andere factoren die invloed hebben op jouw terugverdientijd, zoals subsidies of btw-teruggave. Raadpleeg hiervoor een specialist om zo goed mogelijk te profiteren van deze regelingen. Overweeg dus om direct contact met ons op te nemen via onze website voor persoonlijk advies over welk pakket past bij jouw huishouden!

Bekijk ook:

Energie vast of variabel afsluiten? Zo bespaar je het meest!

Bespaarstekker en energiebesparing

Laatste nieuws

Het beste van energie.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over energie, onze acties en onze voordelen.